021-33324980

وازلین

وازلین

وازلینژله پترولیوم | vaseline

وازلین چیست ؟

وازلین نام تجاری ژله پترولیوم یا چربی معدنی است که از تصفیه روغن های موجود در نفت خام به دست می آید. وازلین به دلیل اینکه فاقد بو و مزه بوده و همچنین دارای چربی بالا و غلظت مناسب است ، در تولید مواد آرایشی و بهداشتی همچون صابون ها ، کرم ها و لوسیون ها کاربرد دارد. ژله پترولیوم ترکیبی از چربی ها و روغن های معدنی می باشد که پس از تقطیر نفت خام در دمای 360 درجه سانتیگراد به دست می آید.

 

مشخصات فیزیکی وازلین : حالت روغنی با چربی زیاد و به رنگ سفید یا زرد

مشخصات شیمیایی وازلین : دارای وزن مخصوص 830 تا 900 / نامحلول در آب ، الکل اتیلیک و گلیسرین / قابل انحلال در ترکیبی از اتر یا کلروفرم با بنزین یا کربن دی سولفید

دمای ذوب : 38 تا 42 درجه سانتی گراد

 وازلین, وازلین چیست, فروش وازلین, خرید وازلین, قیمت وازلین, تولید وازلین, تولید کننده وازلین, وازلین بهداشتی, ژله پترولیوم, vaseline,

کاربرد های وازلین

در دو بخش صنعتی و بهداشتی آرایشی کاربرد دارد. در مصارفی که مربوط به سلامت انسان می شود باید از وازلین بهداشتی استفاده نمود که سه مرحله فیلتر شده و ناخالصی های آن کاملا جداسازی شده است اما برای مصارف صنعتی می توان از نوع زرد رنگ یا تیره نیز استفاده نمود.

مصارف بهداشتی وازلین

وازلین یک چربی بی خطر می باشد که قادر به نگهداری طولانی مدت آب در خود است به همین خاطر برای آب رسانی به بافت پوست مناسب بوده و برای درمان پوست خشک و آسیب دیده مصرف می شود. در تولید کرم های دست و صورت ، صابون ، پاک کننده ها ، لوبریکانت ، لوسیون های سوختگی و دئودورانت کاربرد دارد. همچنین می توان وازلین را به صورت مستقیم به عنوان یک روغن مرطوب کننده و نرم کننده ارزان قیمت بر روی پوست نقاط مختلف بدن جهت درمان خشکی پوست ، ترک دست و پا ، زبری زانو و آرنج ، ترکیدگی لب ها ، چروک زیر چشم و ... استفاده نمود.

مصارف صنعتی وازلین

شیر آلات و تجهیزات به مرور زمان دچار زنگ زدگی و فرسایش می شوند. بهترین و ارزان ترین روش برای محافظت از این تجهیرات ، پوشش دهی آن ها با وازلین است زیرا علاوه بر روغن کاری و ایجاد پوشش مناسب ، هرگز سفت و سخت نشده و انجام بازدید های دوره ای را تسهیل می نماید. همچنین بهترین پوشش برای تجهیزات انتقال حرارت نظیر اسپلیت ها و شیر آلاتی نظیر عایق پلی یورتان که امکان چال کردن آن ها وجود ندارد ، استفاده از وازلین به همراه نوار راکشیلد است.

 

تاریخچه وازلین

در قرن نوزدهم میلادی کارگران صنعت نفت برای درمان زخم ها و سوختگی ها ، مقداری از چربی های نفت را بر روی پوست خود قرار می دادند. رابرت چسبرو در سال 1872 موفق به کشف ژله پترولیوم شده و با ثبت پتنت ، آن را با نام تجاری وازلین به ثبت رسانید. نام وازلین از دو کلمه آلمانی "Wasser" به معنی آب و کلمه یونانی "elaion" به معنی روغن زیتون گرفته شده است. 

رابرت چسبرو با نمونه گیری از روغن حاصل از فعالیت استخراج نفت و خارج سازی ژله پترولیوم از آن ، اقدام به تولید محصولات بهداشتی با برند وازلین نمود تا اینکه در سال 1987 کمپانی Unilever در آمریکا حق امتیاز این برند را خریداری کرد و اقدام به تولید محصولات مختلف و فروش در سطح جهانی نمود. این ماده برای بیش از 140 سال است که در نقاط مختلف جهان مورد استفاده قرار می گیرد.

 وازلین, وازلین چیست, فروش وازلین, خرید وازلین, قیمت وازلین, تولید وازلین, تولید کننده وازلین, وازلین بهداشتی, ژله پترولیوم, vaseline,

فروش وازلین

به اطلاع کارخانجات تولید مواد دارویی و بهداشتی آرایشی و همچنین صنایع مرتبط می رساند به منظور خرید وازلین گرید بهداشتی به صورت عمده با کیفیت عالی و قیمت بسیار مناسب ، با بخش بازرگانی گروه سینا تولید تماس حاصل فرمایید.

خواص وازلین برای مو - 5.0 out of 5 based on 10 votes

خواص وازلین برای مو

وازلین برای مژه | تقویت مژه | پرپشت شدن مژه - 5.0 out of 5 based on 3 votes

وازلین برای مژه | تقویت مژه | پرپشت شدن مژه

تولید و فروش وازلین بهداشتی و دارویی - 5.0 out of 5 based on 1 vote

تولید و فروش وازلین بهداشتی و دارویی

وازلین صنعتی - 5.0 out of 5 based on 1 vote

وازلین صنعتی

آهک

سود پرک

سود مایع

اسید هیومیک
بنتونیت

آهک،سود پرک،سود مایع

با ما در ارتباط باشید

نام و نام خانوادگی
ورودی نامعتبر است

ایمیل
ورودی نامعتبر است

توضیحات
ورودی نامعتبر است

تماس با ما

mahdban Copy 75  تلفن دفتر تهران : 02133324980
iphone 38345  همراه : 09128124103 - 09334134599

 


 ایمیل : [email protected]