تولید سود پرک از سود مایع چگونه است؟

کاستیک سودا به روش صنعتی به صورت مایعی شفاف و خورنده با خلوص حداکثر ۵۰ درصد تولید می شود. کاستیک سودا مایع به صورت مختصر سود مایع نام دارد و نگهداری آن مشکل بوده و در ظروف خاصی بسته بندی می گردد. به همین علت برای نگهداری سهل تر و جلوگیری از کاهش خلوص سود مایع ، آن را به روشی شیمیایی تغلیظ می کنند که این کار باعث تولید سود کاستیک جامد تا خلوص حداکثر ۹۹ درصد شده و به اختصار سود پرک نام دارد.

تولید سود پرک از سود مایع

روش تولید سود پرک از سود مایع

تولید سود مایع به روش تجزیه است که برای تامین سدیم از نمک استفاده می شود. بنابراین مهم ترین محصول جانبی در این فرایند ، گاز کلر است که در حجم زیاد تولید می گردد. پس از تولید سود مایع کاستیک ، آن را به وسیله تانکر های خاصی به کارخانه تولید سود پرک منقل می کنند تا در پروسه تولید قرار گیرد. با توجه به این که کاستیک سودا یک ماده خورنده است بنابراین باید قطعات به کار رفته در خط تولید از آلیاژی باشد که پس از مدتی از بین نرود. به همین دلیل بیشتر از نیکلبرای این منظور استفاده می کنند. کاستیک سودا مایع را در مخاذن خاصی تا دمای ۱۴۰۰ درجه سانتی گراد حرارت می دهند تا کم کم با تبخیر مایعات ، خلوص آن افزایش یابد. زمانی که میزان غلظت به حد مورد نظر رسید ، به سینی های نیکلی خاصی منتقل می شود که بسیار سرد است و کاستیک سودا را به شکل ورقه های پهن و نازکی بر روی آن خشک می کنند. در آخرین مرحله سود پرک در اندازه های کوچکی جمع آوری شده و آن را در کیسه های مخصوص دو لایه بسته بندی می کنند. با توجه به اینکه کاستیک سودا جاذب رطوبت و گاز کربنیک محیط است ، باید کل پروسه تولیدی در شرایط کنترل شده ای انجام گیرد و پس از تولید نیز به سرعت کیسه گیری شود. تولید سود پرک از سود مایع به منظور نگهداری و حمل و نقل آسان تر این ماده است. خلوص سود مایع تولید شده باید حدود ۹۸ درصد بوده و کاملا سفید رنگ باشد.

به اطلاع هم وطنان گرامی می رساند در صورتی که تمایل به خرید سود پرک ۹۸ درصد و سود مایع ۵۰ درصد دارید ، گروه صنعتی سینا تولید به عنوان تولید کننده این محصول با کیفیت صادراتی آمادگی خدمت رسانی به مصرف کنندگان محترم را دارد. جهت کسب اطلاعات بیشتر یا خرید محصول با بخش بازرگانی تماس حاصل فرمایید.