بررسی تاثیر سولفات آلومینیوم در تولید کاغذ

سولفات آلومینیوم کاغذ سازی یک جامد سفید رنگ یا مایل به زرد است. سولفات آلومینیم بی بو و غیر سمی بوده و نوع ارزان تر آن حاوی درصدی آهن می باشد. نقش سولفات آلومینیوم در کاغذ سازی به عنوان یک منعقد کننده برای آب و مورد استفاده در پروسه تولید و نیز تصفیه پساب صنعتی کارخانه تولید کاغذ است. همچنین آلوم در ایجاد خواص آبگریزی پلیمر رازین در کارخانجات تولید کاغذ مصرف می شود. در ساختار کاغذ ، سولفات آلومینیوم دارای یک تاثیر مثبت در تنظیم ترکیبات آنیونی است. سولفات آلومینیم اصولا در تولید تمام انواع کاغذ حتی کاغذ های روزنامه هم کاربرد دارد. نتایج مصرف آلوم در محیط اسیدی تولید کاغذ می باشد.

 

مطالب مرتبط


کاربرد سولفات آلومینیوم در کشاورزی

سولفات آلومینیوم در استخر

روش تولید سولفات آلومینیوم چگونه است


 

البته امروزه نقش سولفات آلومینیوم در کاغذ سازی در برخی کشور ها کاهش یافته زیرا عوامل شیمیایی جدیدی در این صنعت وارد شده که از آن جمله می توان به رزین های پلی آکریل آمید و پلی اتیلن آمید اشاره نمود. ولی به هر حال نیاز به سولفات آلومینیم برای تصفیه آب و پساب کارخانجات تولید کاغذ همیشه وجود دارد.

شروع کاربرد آلوم در صنعت کاغذ سازی به قرن ۱۹ میلادی باز می گردد. از هر دو نوع این ماده شیمیایی یعنی سولفات آلومینیوم و سولفات آلومینیوم پتاسیم یعنی زاج سفید در تولید کاغذ استفاده می گردد ولی توصیه می شود سولفات آلومینیوم کاغذ سازی از نوع ۱۶ تا ۱۷ درصد باشد تا در صورت مصرف در تصفیه آب و فاضلاب کارخانه ، عملکرد مناسبی داشته باشد. این نوع سولفات آلومینیم به علت دارا بودن شار مغناطیسی خاصی که دارد ، به خوبی قادر به جذب آلودگی های یونی موجود در آب است. سولفات آلومینیوم تولیدی گروه سینا تولید دارای کیفیت بسیار عالی و صادراتی می باشد. بیشتر محصول این مجموع به کشور های عراق ، ترکمنستان و افغانستان صادر شده و بخش زیادی نیز جهت مصرف در صنایع داخلی به کلیه شهرهای کشور ارسال می گردد.