021-33324980

پارافین

پارافین

پارافین وکس یکی از فراورده های صنایع پتروشیمی است که از محصولات جانبی برج تقطیر محسوب می شود. این ماده درمراحل تولید نزدیک به قیر است اما قیر کاملا سیاه و تیره می باشد ولی پارافین رنگ قهوه ای روشن دارد. این محصول برای مصارف صنعتی و بهداشتی نیاز به تصفیه شدن دارد که می توان آن را بنا به نیاز ، به صورت نیمه تصفیه شده و یا تصفیه کاملا و با روغن نیم درصد تا 10 درصد تولید نمود. 

روغن پارافین به صورتی که می شناسیم ، اصولا یک روغن سخت (در دمای محیط) بی رنگ و یا سفید رنگ نیمه شفاف می باشد که از ترکیب زنجیره ای از هیدروکربن ها شامل بیست تا چهل اتم کربن تشکیل شده و دمای ذوب آن بین 37 تا 66 درجه سانتی گراد است. با وجود این که معمولا کاربرد آن را در تولید شمع می شناسیم اما در صنایع دیگری مانند تولید کاغذ ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، پولیش ، روانکارها و عایق الکترونیکی استفاده می شود. از نظر شیمیایی ، دارای فرمول CnH2n+2 بوده در دسته آلکالین ها قرار می گیرد.

پارافین واکس اولین بار در سال 1830 توسط شیمیدان آلمانی ، کارل فون ریکنباخ و برای تولید شمع به کار گرفته شد زیرا بسیار تمیز تر و قابل اعتماد تر از دیگر روغن ها می سوخت و نیز قیمت ارزان تری هم داشت. این روغن دارای طعم خاصی نبوده و همچنین در مقابل حرارت نیز مقاومت بالایی دارد به همین دلیل گاهی از آن به عنوان پارافین خوراکی در تولید روغن های سرخ کردنی استفاده می شود ولی باید در نظر داشت که این ماده در صورت بلعیده شدن ممکن است برای بدن انسان زیان آور باشد و علاوه بر مشکلات گوارشی ، می تواند در رگ ها رسوب کند.

 پارافین چیست, فروش پارافین, قیمت پارافین, پارافین مایع, پارافین جامد, روغن پارافین, خرید پارافین, پارافین صنعتی, پارافین بهداشتی, پارافین وکس,

معرفی انواع پارافین

پارافین واکس | Paraffin wax

نوع کاملا تصفیه شده و با روغن 0.5 درصد و یا نیمه تصفیه شده با روغن 1 تا 10 درصد بوده و رنگ کاملا سفید و شفافی دارد. از نوع کاملا تصفیه شده در صنایع غذایی و تولید مواد آرایشی و بهداشتی و از نوع نیمه تصفیه شده برای شمع سازی ، تولید رنگ و پوشش کف استفاده می شود.

اسلک وکس یا روغن پارافین | Slack wax

در گرید های مختلف از 5 درصد روغن تا 35 درصد ، با دمای ذوب حدود 50 درجه سانتی گراد و رنگ زرد یا قهوه ای روشن است. اسلک وکس ماده اولیه در تولید پارافین وکس بوده و در صنایع تولید کبریت هم مصرف می شود. برای بسته بندی آن از بشکه های پلاستیکی یا فلزی استفاده شده و فقط مصارف صنعتی (غیر بهداشتی) دارد.

پارافین مایع | Liquid paraffin

کاملا با پارافین واکس متفاوت بوده و با نام روغن سفید هم شناخته می شود. از نظر ظاهری ، روغن سفید یک مایع آب مانند است که کاربرد آن بیشتر در تولید کرم ، لوسیون و پماد می باشد.

فوتس اویل | Foots oil

فوتس اویل یا روغن پسماند ، در اصل ضایعات تولید پارافین وکس از اسلک وکس می باشد. اصلی ترین موارد مصرف فوتس اویل در صنایع کبریت سازی است زیرا دارای 50 درصد روغن بوده و بوی تند و رنگ تیره ای دارد.

آهک

سود پرک

سود مایع

اسید هیومیک
بنتونیت

آهک،سود پرک،سود مایع

با ما در ارتباط باشید

نام و نام خانوادگی
ورودی نامعتبر است

ایمیل
ورودی نامعتبر است

توضیحات
ورودی نامعتبر است

دسترسی سریع

تماس با ما

mahdban Copy 75  تلفن دفتر تهران : 02133324980
iphone 38345  همراه : 09128124103 - 09334134599

 


 ایمیل : [email protected]